~Saya Nak Watermark Free dari Elissmie.com~

>> Thursday, October 7, 2010

Saya selalu tertanya2..caner nak buat nama kita appear kat gambar yang kita letak dekat blog ekk..

waktu tu x tau la plak orang panggil watermark.:)..yer la beaders lain smua ada watermark..saya pon nak la jugak...hehehe...
elissme helppp.............
saya nak ~WanzaBeads 
x nak besar2 sgt..just nice jer kkk...

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e October 7, 2010 at 8:14 PM  

apa yang tak nak besar2 tu? semua watermark standard ajer saya buat nanti nak gunakan bleh kecikkan dan besarkan mengikut keperluan.boleh bc balik tutorial yang diberikan,

e.l.i.s.s.m.i.e October 7, 2010 at 8:34 PM  

kalo boleh link2 tu masukkan sekali..tak cukup syarat lagi ni..

boleh tengok contoh

http://shidasyakirin.blogspot.com/2010/05/saya-mahu-watermark-free-dari.html

:::WaNza:::: October 7, 2010 at 8:41 PM  

haaahhh x cukup syarat lagi...jap2 baca tutorial balik...IT saya failed skit..;P

e.l.i.s.s.m.i.e October 10, 2010 at 8:06 PM  

salam.dah email yer :)

e.l.i.s.s.m.i.e October 10, 2010 at 9:45 PM  

saya dah email kat wanza watermark tu

:::WaNza:::: October 10, 2010 at 10:14 PM  

tu la tengah tunggu nie..tadi x dapat lagi...dlm perjalanan kot..:)

mrsboan October 11, 2010 at 7:15 PM  

hehe...bila nak tempek ni...kena ada beads baru baru leh tempek ek?...

:::WaNza:::: October 11, 2010 at 7:17 PM  

tu la...watermark pon x dpt lagi..ellis tu kata dia dh anta..tapi x der pon...dlm perjalanan kot...
koleksi baru in progress...mggu dpn insyaAllah..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e October 26, 2010 at 1:01 AM  

salam...email awak ni btol ker? dah send balik. nak mudah, masukkan dulu email eliss elissmie@gmail.com dalam contact.

wazmas_5040@yahoo.com

cuba tengok kat spam folder..takut masuk spam..terima kasih :)

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP