~CHeNTa ~

>> Wednesday, October 6, 2010




Kenapa Chenta? mmm sbb skrg saya tengah layan cerita chenta kat tv3..6.30 petang...so layanzzzz...:)

3 comments:

mrsboan October 6, 2010 at 5:24 PM  

eiii...jelesnya tgk sulaman chinta wan ni....akak pun layan gak cerita tu...best jln cerita dia...tak sabo nak tunggu adi putra...ekeke

:::WaNza:::: October 6, 2010 at 5:39 PM  

tu la kak hawa...best jalan citer even x minat sgt fasha sendat tu...bila la hero nak kuar...ni la hero malaya, 10 episod x kuar lagi..hero hindustan, 5 saat jer citer, dh menjelma dgn gagahnye..hehehe

mrsboan October 6, 2010 at 8:44 PM  

pasal yg cop watermark tu kan sebenarnya akak pun suruh kawan bloger akak buatkan...then bila watermark tu dah siap dia email kat akak..akak cuma guna aje...rasa nak design sendiri pun boleh...akak tak pandai

cuba wan baca kat sini

http://mrsboan.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-watermark-free-dari.html

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP